· 

Frittata met broccoli en champignons | Koolhydraatarm

Ingrediënten:

2 eieren

100 g broccoli, fijngesneden

100 g champignons, gesneden

0.5 ui, gesnipperd

1 el kruidenkaas light

1 el olijfolie

1 teen knoflook, geperst

Peper

Zout

 

Zo maak je het:

Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de broccoli en champignons toe en roerbak circa 5-10 minuten. Klop de eieren los en voeg de kruidenkaas toe. Giet het eimengsel over de groente en breng op smaak met peper en zout. Draai het vuur laag en laat de frittata met een deksel op de pan ruim 5 minuten stollen.

 

Voedingswaarde per portie:

353 calorieën

5.8 gram koolhydraten

22.1 gram vet

18.5 gram eiwitten

 

Tip: ook lekker met stukjes kip erdoorheen.