· 

Welk merk essentiele olien?

De laatste tijd krijg ik vaak de vraag welke essentiële oliën ik gebruik in de praktijk en of ik ervaring heb met doTERRA en Young Living.

 

Zelf heb ik verschillende essentiële oliën uitgeprobeerd, maar ben fan van de oliën van de Levensboom en Volatile. Pure 100% natuurzuivere en eerlijke, therapeutisch hoogwaardige oliën met de juiste samenstelling voor optimale werkzaamheid en kwaliteit, zo veel mogelijk van ambachtelijke kleine distillateurs die hart hebben voor hun product. De producten worden in kleine charges en op ambachtelijke en professionele wijze bereid. In alle producten zit wetenschap, kennis en liefde. Dat ruik je en dat merk je.

 

Ik heb wat essentiële oliën van doTERRA uitgeprobeerd, dit zijn prima oliën, alleen het Multi level systeem staat mij tegen. Als je iemand bij doTERRA aanbrengt, ontvang je een vergoeding en diegene die jou aanbrengt krijgt ook een vergoeding. Uiteindelijk betaald de consument. Deze marketing verkoop staat mij zelf tegen en zal daarom ook geen producten van dit merk aanschaffen. Young Living heeft hetzelfde Multi level systeem, met de oliën heb ik geen ervaring, maar zullen vast ook goede oliën zijn.

 

Uiteindelijk moet je zelf beslissen welke oliën bij jou passen en waar je zelf achterstaat.

Reactie schrijven

Commentaren: 0