· 

Vervang brood eens door iets anders

Broodloos. Het is de gezondheidshype van het jaar. Zonder brood vallen we sneller af. En dat is fijn. Maar we houden zo van brood! Hoe gaan we dat oplossen? Laat ons helpen met deze tips.

Zonder brood val je sneller af


We wisten het allemaal al. Maar we wisten niet dat we het ooit serieus zouden nemen. De afgelopen maanden is brood in opspraak. Vanwege de koolhydraten, de zogenaamde ‘broodverbeteraars’, vanwege de gluten. We eten veel brood, en dat zorgt ervoor dat we minder snel afvallen. En dat wisten we al, maar we wilden er niet aan. Want het is ZO LEKKER! En het is Hollands erfgoed. En we gunnen de bakker op de hoek zijn business. Want we hebben hem nodig als we afglijden en behoefte hebben aan een ambachtelijke bossche bol.


En dan is er nog dat andere probleem: Wat moeten we dán eten? Brood is een voedzame hap. Het is een compacte bron van calorieën en dus energie. En je kunt er van alles mee doen. Wat is er nu makkelijker dan een boterham pakken, er pindakaas op smeren en jezelf vertellen dat je ‘lunch’ hebt bereid?


Hieronder vind je de broodnodige inspiratie. Precies wat we nodig hebben (de inspiratie, niet de foute woordspeling). Dus laten we eens kijken hoe we onszelf aan minder brood krijgen zonder hongerig en met tijdgebrek door het leven te gaan. Zodat we deze zomer lekker slank en gezond op het strand mogen verschijnen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0