· 

Gevulde paprika met geitenkaas, olijven en zongedroogde tomaatjes

Op zondag eten wij vaak zelfgemaakte gevulde soep en voor het gezin stokbrood met smeerseltjes erbij, een lekker stoofpotje is ook een favoriet op de zondag met deze herfstdagen.

 

Vandaag even wat anders gemaakt en lekker simpel. Een heerlijk makkelijk koolhydraatarm ovengerechtje.

 

Ingrediënten voor 2 personen:

2 paprika's (kleur naar keuze)

Geitenkaas

Zwarte olijven

Zongedroogde tomaatjes

Knoflook

Olijfolie

Extra vierge olijfolie

 

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  3. Was de paprika's en snijd deze door de helft. Verwijder de zaadlijsten.
  4. Kneus de verse knoflook.
  5. Vul de paprika's met de zongedroogde tomaatjes, zwarte olijven, knoflook en de geitenkaas.
  6. Besprenkel wat extra vierge olijfolie over het geheel en plaats het ongeveer een kwartiertje in de oven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0