Massage

Massage · 20. oktober 2019
Spierpijn is een gevolg van overbelasting van je spieren. Spierpijn na sporten is iets wat veel voorkomt en op zich is het ongevaarlijk. Je hebt er veel last van maar de klachten verdwijnen vaak binnen enkele dagen weer. Sport je veel en vaak, dan kun je vaak last hebben van spierpijn en de spierpijn kan ook langer duren. Een goede massage kan je dan helpen om je pijnklachten te verminderen.

Massage · 19. oktober 2019
De massagepraktijk was al zo goed als klaar. De plintjes moesten toch echt nog gedaan worden. Blij dat deze klus nu geklaard is! Tot snel in de nieuwe praktijkruimte!

Massage · 30. april 2019
Als je jezelf laat masseren is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Niet alleen voorafgaand aan de massage, maar ook zeker nog enkele uren erna. Profiteer daar dus van en haal er alles uit wat mogelijk is! Onderstaande tips helpen je om zoveel mogelijk van een massage te genieten: Neem een douche Met een schoon lijf op de massagetafel gaan liggen, is in verband met de hygiëne erg prettig voor zowel jezelf als de masseur. Daarnaast komt het ook je ontspanning ten goede....