Massage · 20. oktober 2019
Spierpijn is een gevolg van overbelasting van je spieren. Spierpijn na sporten is iets wat veel voorkomt en op zich is het ongevaarlijk. Je hebt er veel last van maar de klachten verdwijnen vaak binnen enkele dagen weer. Sport je veel en vaak, dan kun je vaak last hebben van spierpijn en de spierpijn kan ook langer duren. Een goede massage kan je dan helpen om je pijnklachten te verminderen.

Massage · 19. oktober 2019
De massagepraktijk was al zo goed als klaar. De plintjes moesten toch echt nog gedaan worden. Blij dat deze klus nu geklaard is! Tot snel in de nieuwe praktijkruimte!

Koolhydraatarm dieet · 15. oktober 2019
Sinterklaas: smullen van koolhydraatarme kruidnoten, speculaas en banketstaaf. Zo zoetjes aan gaan we weer richting de feestdagen en het Sinterklaasfeest trapt traditiegetrouw af. Een heerlijke tijd maar ook een tijd met verleidingen: kruidnoten, speculaas, snoepgoed en chocola. Aan de andere kant horen ze er ook echt wel bij in deze periode. Daarom geef ik je in dit blog suggesties om tóch te kunnen genieten van al dat lekkers in deze fijne tijd van het jaar.

Koolhydraatarme dieet recepten · 13. oktober 2019
Heerlijke gevulde paprika met geitenkaas, zwarte olijven en zongedroogde tomaatjes. Het smaakt heerlijk en het is een makkelijk koolhydraatarm ovengerechtje.

Koolhydraatarme dieet recepten · 09. oktober 2019
Heerlijke mix van groenten met een stukje zalm uit de oven. Echt een heerlijk koolhydraatarm gerecht.

Koolhydraatarm dieet · 09. oktober 2019
Ben jij die leuke blogger / copywriter die kwalitatieve en vlotte teksten schrijft?

Koolhydraatarme dieet recepten · 09. oktober 2019
Zelf hummus maken? Maak deze hummus als lekkere dip voor je groentesnacks, of smeer een eetlepel op een koolhydraatarm broodje. Supergezond en ontzettend lekker!

Koolhydraatarm dieet · 09. oktober 2019
Als je met koolhydraatarm eten begint, ben je daar niet alleen ’s avonds maar de hele dag mee bezig. En dat betekent ook dat je rekening moet houden met de voeding op je werk. Dat kan lastig zijn als je gewend bent om in een kantine te eten. Niet elke lunchplek heeft een enorme keus aan producten en vaak zijn de lunches daar gebaseerd op broodjes, fruit en koeken. In dit blog geef ik je tips om tóch koolhydraatarm te kunnen eten op het werk.

Koolhydraatarm dieet · 07. oktober 2019
Het Koolhydraatarm dieet heeft grote voordelen voor diabetes patiënten. Door middel van koolhydraatarm eten kun je namelijk je bloedsuiker veel beter controleren. Het veranderen van je voedingspatroon kan zo veel doen met je lichaam. En je mag nog zoveel dingen wel eten, waar je mee kan variëren.

Koolhydraatarme dieet recepten · 06. oktober 2019
Eindelijk een lekker recept om koolhydraatarme lemper te maken. Mijn Indonesische oma maakte dit altijd volgens oud recept klaar. Ik heb hem omgetoverd tot een heerlijke koolhydraatarme Indonesische lekkernij.

Meer weergeven