Een massage van Angela is een APK voor lichaam en geest

Massage zorgt voor ontspanning en heling van lichaam en geest

Om lekker in je vel te blijven zitten of om meer te kunnen ontspannen, helpt het om je regelmatig te laten masseren. Door de regelmaat van massage, aromatherapie en stilte, went je lichaam er aan om steeds meer te ontspannen. Daardoor gaat alles meer stromen in je lijf, kunnen je spieren ontspannen, en je gedachten wat meer tot rust komen. Hoe fijn is dat?

Ontspanningsmassage en voetbad

Weldaad voor je rug


Lekker in je Vel massage


Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en voetenbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van zeer hoge kwaliteit gebruikt, die het helende effect versterkten. Ik werk uitsluitend met oliën van de Levensboom en Volatile. Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van een basisolie (zoals amandelolie of frambozenpitolie) met essentiele oliën van  de Levensboom en Volatile.
 
Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee, gemberthee of een glas gefilterd water, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterk je een behandeling, waardoor je een optimaal effect bereikt. 
 
In de sfeervolle massagepraktijk in Mariënheem (Gemeente Raalte), is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend kan ondersteunen bij een moeilijke tijd of burn-out.