Lekker in je Vel massage

90 minuten: 90 euro. Extra lang: 120 minuten: 120 euro. 

Specialiteit van de praktijk: “Lekker in je Vel” massage.

Met deze massage van 90 minuten of 120 minuten extra lang, krijg je het beste van alles dat Praktijk Lekker in je Vel in huis heeft en begint met een ontspannend voetenbad met etherische oliën. Een betere kennismaking met massage en Angela bestaat niet! Je ontvangt een degelijke (stevige) massage van het topje van je kruin tot en met je kleine teen, waarbij klachten zoveel mogelijk worden verholpen c.q. verminderd. En natuurlijk wordt de ontspanning niet uit het oog verloren. Je onderbroek blijft altijd aan. Dit geldt voor vrouwen en mannen.

 

Gemasseerd wordt: achterkant (rug, nek, schouders, hoofd en benen) en voorkant lichaam, inclusief, hoofd, gezicht, oren, decolleté, armen, handen  en voeten. Na afloop ben je totaal ontspannen. Een unieke ervaring voor lichaam en geest.

 

Na de massage drinken we gezamenlijk een waterborrel of kruidenthee! 

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en voetenbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van de Levensboom en Volatile gebruikt, die het helende effect versterken. Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiële oliën van de Levensboom en Volatile.
 
Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.
 
In de sfeervolle massagepraktijk in Mariënheem (Gemeente Raalte), met eigen entree & toilet, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

 

De massages zijn NIET erotisch van aard.