Ontspanningsmassage

60 minuten:  60 euro. 

Hoe gaat de massage in zijn werk?

Voor jou hoeft het niet uitgebreid, maar je wilt wel een ontspannende massage? Ook dat is mogelijk.

 

De massage duurt ruim 1 uur en begint met een ontspannend voetenbad met etherische oliën. Standaard in deze massage zijn in elk geval je rug, nek en schouders. Andere lichaamsdelen kunnen in overleg. We bespreken kort welke lichaamsdelen extra aandacht nodig hebben, zoals: hoofd, voeten, armen, schouders, benen, handen, rug, nek. Of wil je bijvoorbeeld de nek en schouders extra lang? Dat kun je het beste zelf aangeven, want het is jouw moment.


Na het voetenbad, kom je in een gemakkelijke houding op je buik liggen op een heerlijk verwarmde massagetafel. In de massageruimte heerst een aangename temperatuur, zodat je lichaam warm blijft.


De massage zal voornamelijk in stilte plaatsvinden, zodat je heerlijk tot rust kunt komen. Er is een ontspannen achtergrondmuziekje aanwezig, maar je kunt altijd aangeven of  je dat wel of niet wilt.  De behandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen, strijk- en pulsbewegingen. Hierdoor kunnen de spieren zich steeds meer gaan ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding  en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd.


Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze massage ook uitstekend  kan ondersteunen bij een moeilijke tijd of burn-out.

 

Na de massage drinken we gezamenlijk een waterborrel of kruidenthee.

Eerlijk & Verantwoord

Bij elke massage en voetenbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van de Levensboom en Volatile gebruikt, die het helende effect versterken. Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiële oliën van  de Levensboom en Volatile.
 
Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.
 
In de sfeervolle massagepraktijk in Mariënheem (Gemeente Raalte), met eigen entree & toilet, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

 

De massages zijn NIET erotisch van aard.