Rugmassage: Weldaad voor je rug

Zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben.

Bij deze massage wordt je nek, schouders en rug  gemasseerd en afgesloten met een heerlijke hoofdmassage. Deze massage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben of voor mensen met rugklachten. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen rugpijn en een stijve nek. 

 

40 minuten: 28,50 euro

Hoe gaat de massage in zijn werk?

Dit relaxte gevoel draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt harmonie in het lichaam. De massage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten. Het werkt stress verminderend doordat het lichaam zich ontspant en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.
 
Soms kan zijn dat je na de rugmassage een soort beurs gevoel in de rug krijgt. Dit komt omdat de massage veel in werking zet. Dit gevoel trekt vanzelf weg en daarna zal de rug zeer ontspannen aanvoelen.

 

Eerlijk & verantwoord

Bij elke massage en voetenbad worden natuurlijke en duurzame geproduceerde oliën van de Levensboom en Volatile gebruikt, die het helende effect versterken. Tevens maak ik zelf massageolie op maat, op basis van amandelolie met essentiële oliën van de Levensboom en Volatile.
 
Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk bij komen onder het genot van een biologische kruidenthee, wat je lichaam helpt te zuiveren. Zo versterkt deze behandeling je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.
 
In de sfeervolle massagepraktijk in Mariënheem (Gemeente Raalte), met eigen entree, is de behandelruimte helemaal ingericht op rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

 

Massage is de tijd nemen voor jezelf en je eigen welzijn. Het is aandacht aan jezelf te schenken. Je bent het waard!

 

De massages zijn NIET erotisch van aard.