wil jij afvallen en daarna op gewicht blijven, zonder jojo-effect?

Met lekkere en makkelijke koolhydraatarme recepten! lekker eten en afvallen, het kan echt!

je hoeft het niet alleen te doen!

Hartelijk welkom op deze aanmeldpagina voor de  Lekker in je Vel Club. 

 

Mijn naam is Angela en ben zelf na mijn zwangerschappen flinke kilo’s aangekomen. Jarenlang geworsteld met het welbekende jojo-effect. Dan ging het weer een tijdje goed, dan sloeg ik weer helemaal door de verkeerde kant op. 

 

Ik werk in de HR wereld en ben daarnaast een HBO opleiding gaan volgen tot gewichtsconsulent / voedingsdeskundige.
Inmiddels heb ik een voedings- en massagepraktijk aan huis, waarbij ik mensen help met een ander voedingspatroon, andere levensstijl en ontspanning. 

 

Zelf ben ik heel enthousiast over de koolhydraatarme levensstijl. Het heeft mij zelf veel gebracht en ben weer mezelf en voel me lekker in mijn vel en daarom heb ik een community opgezet, de Lekker in je Vel Club. Je kunt hier terecht voor persoonlijke coaching, al je vragen. Je kunt ook inspiratie opdoen, recepten delen, elkaar steunen en je kunt er iets van opsteken. Een echte stok achter de deur, samen met de andere leden.

 

De Lekker in je Vel Club is niet zomaar een club waar je koolhydraatarme recepten kunt downloaden. Het is echt veel meer dan dat. Je krijgt van een gewichtsconsulent tips en adviezen, het is heel erg laagdrempelig en ook een echte stok achter de deur, omdat je het niet alleen hoeft te doen. Iedere week volledig uitgeschreven weekmenu's, ervaringen van andere leden en een heleboel leerzame informatie.

 

Is een forum niet echt aan jou besteed? Dat is geen probleem, je kunt ook anoniem blijven en alles wel gewoon lezen en mij privé mailen voor vragen of adviezen. 

 

Koolhydraatarme dieet weekmenu forum community

Lekker in je Vel Club

  • Iedere week een nieuw koolhydraatarm weekmenu met nieuwe recepten.
  • Toegang tot de besloten veilige community waar je vragen kunt stellen, recepten kunt delen en kunt sparren met andere leden. 
  • Een lijst met voedingsmiddelen / boodschappenlijst.
  • Online coaching van mij als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent via de community website en community app.

€ 7,50