wil jij afvallen en daarna op gewicht blijven, zonder jojo-effect?

Met lekkere en makkelijke koolhydraatarme recepten! lekker eten en afvallen, het kan echt!

Join de Lekker in je Vel club: samen afvallen

Afvallen, gewicht verliezen, het is niet alleen een kwestie van ‘gewoon’ anders gaan eten. Het klinkt zo simpel, maar betekent vooral dat je op het punt staat een omslag te maken. En dat doe je door op een andere manier met je voeding om te gaan. Niet heel even, maar structureel dus elke dag. 

Wat ontzettend goed van je! Want het is niet niks om de knop om te zetten. Anders gaan eten betekent ook anders gaan leven. Misschien heb je een gezin en dan ook de uitdaging om je nieuwe leefstijl in je gezinsleven te passen. Of misschien ben je single en mis je de nodige support. Of je hebt een drukke baan en de behoefte om beter met je voeding om te gaan, lekkerder in je vel te zitten. 

 

De steun van een online community

Dan is het fijn om gesteund te worden, door ‘buddy’s’ in dezelfde situatie en door een professional. Bij Praktijk Lekker in je Vel kan het allebei. Als lid van onze community deel je je ervaringen met andere leden die op hetzelfde moment aan hun gewicht werken. Sommige community members zijn al wat verder in het proces en kunnen je daarom goed steunen met tips. Bovendien krijg je als lid van de community professionele online begeleiding en hulp bij vragen die je onderweg tegenkomt. En natuurlijk de nodige steuntjes in de rug, peptalk en andere handige adviezen. 

 

Word daarom lid van de Lekker in je Vel club! Met je lidmaatschap krijg je iedere week toegang tot een koolhydraatarm menu met nieuwe recepten. Naast het weekmenu krijg je ook regelmatig een handige boodschappenlijst. 

Onze club is besloten, waardoor je op een veilige manier je persoonlijke ervaringen deelt. Je kunt er je vragen stellen, maar ook je eigen koolhydraatarme recepten delen en sparren met andere leden. Ben je benieuwd of het bij je past? Het leuke aan het koolhydraatarme weekmenu is dat je het gratis kan uitproberen.

 

Afvallen met de support van een online forum: jouw voordeel

Als lid van de community heb je toegang tot de community-website en community-app. Daar sta ik je, als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent, bij met online coaching tijdens jouw afvalproces. Ik adviseer je over gewichtsbeheersing, voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Want afvallen, dat hoef je niet alleen te doen. Ik en de community helpen je erbij!

 

Koolhydraatarme dieet weekmenu forum community

Lekker in je Vel Club

  • Iedere week een nieuw koolhydraatarm weekmenu met nieuwe recepten.
  • Toegang tot de besloten veilige community waar je vragen kunt stellen, recepten kunt delen en kunt sparren met andere leden. 
  • Een lijst met voedingsmiddelen / boodschappenlijst.
  • Online coaching van mij als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent via de community website en community app.

€ 7,50