"Dankbaar dat ik ontspanning en rust mag bieden, elke keer weer"

Mijn missie is om jou met liefdevolle aandacht, een heerlijk moment van ontspanning te geven, zodat je in alle rust de deur uit loopt. Ik wil jou uit de drukte en hectiek van de dag halen. Door de vele prikkels die iedereen dagelijks binnen krijgt, is het heerlijk voor lichaam en geest om even te resetten. Even niets te hoeven, helemaal een moment voor jou... een moment van rust.

Wijze van masseren

Door het volgen van verschillende opleidingen heb ik een voorkeur ontwikkeld voor Oosterse (China, India, Thailand) massagetechnieken, waarbij ik niet alleen de spieren masseer maar ook de meridianen/energiebanen van het lichaam volg en

waar nodig, drukpunten toepas. Hierdoor wordt tegelijkertijd gewerkt aan de organen, emoties (blokkades) en het afvoeren van opgehoopte afvalstoffen (verzuring).

 

In mijn beleving zijn lichaam en geest met elkaar verbonden. Ook ben ik niet van de ‘aai-massages’. Niet in het geven en niet van het ontvangen. Ik masseer graag zoals ik zelf gemasseerd wil worden. Stevig, to the point, zacht als nodig is, met volledige aandacht en met een flinke dosis liefde.

 

De sfeervolle massagepraktijk is gevestigd in Mariënheem (Gemeente Raalte).

Opleidingen, cursussen en workshops

Naast de praktijk werk ik in het HR vakgebied. Ik kwam er steeds meer achter dat mijn passie vooral ligt in het bieden van ontspanning van lichaam en geest. Daardoor heb ik me ook verdiept voeding en in verschillende massagetechnieken en aromatherapie.
 
Ik vind het belangrijk en leuk om mezelf te blijven inspireren en ontwikkelen, daarom volg ik regelmatig trainingen en cursussen op mijn vakgebied. Zo volg ik op dit moment een HBO opleiding tot holistisch therapeut en volg ik een opleiding met andere massagetechnieken. Wordt vervolgd ;-)

 

 

2019:  Reiki 1 - ZoMa opleidingen

2019:  Bindweefselmassage gezicht, hals en decollete

2019:  Massageopleiding - Anand opleidingen (opfriscursus)

2017:  HBO Voedingsdeskundige - CIVAS

2017:  MBO Gewichtsconsulente - CIVAS

2003: Schoonheidsspecialiste - Gelders Opleidingsinstituut (ANBOS erkend)

2003: Wellnessmasseur - Gelders Opleidingsinstituut

           Klassieke massage, ontspanningsmassage, lomi-lomi massage, hoofdhuid-oormassage, hotstone massage en aromatherapie.

Lieve groet, Angela